Mediathek

Picture Gallery: Herrenhausen Symposium "Already Beyond? – 40 Years Limits to Growth"

Bild 1 von 14
Dennis L. Meadows, Co-Author of the study "The Limits to Growth", during the Opening of the Herrenhausen Symposium.
Opening address by Wilhelm Krull, Secretary General, Volkswagen Foundation
David McAllister, Prime Minister, State of Lower Saxony
Stephan Weil, Mayor, City of Hanover
© Photography: F. Fiechter
Dennis L. Meadows held the Keynote Speech: "Feeling a bit uneasy? – Limits to Growth and 21st Century Policies, Attitudes, and Lifestyle"
The Herrenhausen Gallery in Hannover
150 scholars participated in the Symposium
© Photography: F. Fiechter
Discussion with Martin Meister (Chair), Dennis L. Meadows, and Harald Welzer: "Feeling a bit uneasy? – Limits to Growth and 21st Century Policies, Attitudes, and Lifestyle"
Participants of the symposium in discussion during the Coffee Break
© Photography: F. Fiechter
Luis Lopes Guerreiro, Winter School Participant, in the Session "What happens if Fossile Energies are Depleted? – Finite Resources and Renewable Energies"
© Photography: F. Fiechter
Stefan Bringezu, Wikus van Niekerk, Sibylle Günter, Mark Jaccard and Luis Lopes Guerreiro during the Session "What happens if Fossile Energies are Depleted? – Finite Resources and Renewable Energies"
© Photography: F. Fiechter
Plenary Discussion "Saved by Society? – Life in the Anthropocene": Dipesh Chakrabarty, Daniel Alexander Schacht and Harald Welzer
© Photography: F. Fiechter
Plenary Discussion "Saved by Society? – Life in the Anthropocene" with Dennis L. Meadows, Dipesh Chakrabarty, Daniel Alexander Schacht and Harald Welzer
© Photography: F. Fiechter
Closing remarks by Wilhelm Krull after the Plenary Discussion "Saved by Society? – Life in the Anthropocene" with Dennis L. Meadows, Dipesh Chakrabarty, and Daniel Alexander Schacht (and Harald Welzer, who had already left)
© Photography: F. Fiechter

Das hier zum Download angebotene Bildmaterial darf nur für die redaktionelle Berichterstattung im Zusammenhang mit der VolkswagenStiftung und der von ihr geförderten Projekte verwendet werden. Zu diesem Zweck können die Bilder unter Nennung des Fotografen kostenfrei veröffentlicht werden. Eine Bearbeitung oder Ausschnittwahl, die den zentralen Sinn der Bilder entstellt, ist unzulässig. Ein Belegexemplar wird erbeten an: VolkswagenStiftung, Kommunikation, Kastanienallee 35, 30519 Hannover.